3x3 Basketball

Wildcats Gavere

Gavere
Op maandag 1 mei organiseert BBC Wildcats Gavere voor de 11de maal haar 3 – 3 tornooi in sportzaal De Vierklaver te Gavere. Zowel voor de heren (vanaf 16 jaar) als voor de dames (vanaf 14 jaar) wordt een apart tornooi ingericht. Gemengde ploegen kunnen ook, die worden echter in het herentornooi ingeschreven.

Om organisatorische redenen kunnen max. 24 ploegen deelnemen aan het tornooi.
Het inschrijvingsgeld bedraagt €60,00 per team (max 4 spelers) en kan gestort worden op rek.nummer BE15 0639 2815 3730.

Helemaal niet veel als je weet dat je daarvoor een gepersonaliseerd ploeg T-shirt (met een door jou te bepalen kleur en je eigen ploegnaam er op gedrukt), een drankje, een aandenken en natuurlijk een hele dag basketplezier krijgt!

Voor de finalisten zijn er waardevolle prijzen in natura.
De winnaars krijgen daarbovenop nog een fles Magnum Champagne.

Inschrijven doe je best zo vlug mogelijk door het inschrijvingsformulier aan te vragen en ingevuld terug te mailen (coppensdidier@telenet.be) met vermelding ‘3-3 basket 2017 + naam van je ploeg’. De inschrijving is pas defintief na het betalen van het totale inschrijvingsgeld.

Vanzelfsprekend ben je tegen sportongevallen verzekerd.
Het volledige wedstrijdreglement wordt naar de ploegverantwoordelijken doorgestuurd.
Nog vragen op opmerkingen: mail gerust naar coppensdidier@telenet.be of neem een kijkje op de facebookpagina.

Sportieve groeten,
Didier Coppens
Organisator 3-3
Bezoek de website
Middelwijk 8 - 9890 Gavere